Baskenland voor beginners

Baskenland | bezienswaardigheden | eten & drinken | vakantie in Baskenland | reisinformatie | weer & beste reisperiode | links

Eten en drinken in Baskenland

Wie enigszins van lekker eten en drinken houdt die komt in Baskenland helemaal aan zijn/haar trekken. Het maakt daarbij niet uit of je in Frans Baskenland of in Spaans Baskenland bent, hoewel we eerlijk moeten zeggen dat de Spaans-Baskische keuken nog hoger aangeslagen staat dan de al voortreffelijke Frans-Baskische keuken. In beide delen van Baskenland zijn het vooral vis en zeevruchten die veel gebruikt worden. Vlees en allerlei fraaie ingrediŽnten die van het land komen worden echter ook veel gebruikt. Het is niet zo dat je een visliefhebber moet zijn om je zintuigen te laten prikkelen in Baskenland. Op deze pagina wijden we uit over lokale specialiteiten en producten, over de culinaire verfijning, over pintxos en over regionale dranken.

Baskenland bezienswaardigheden

In Baskenland is veel te zien en te doen. Van verschillende plaatsen in Baskenland heeft de site top10bezienswaardigheden.nl de belangrijkste bezienswaardigheden op een rijtje gezet:
Bilbao bezienswaardigheden top 10
San SebastiŠn bezienswaardigheden top 10

Tekst volgt.

Meer info over Baskenland

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Baskenland en steden in Baskenland:
Bilbao voor beginners
Bilbao informatie
San Sebastian informatie
Baskenland startpagina
Baskenland weer & klimaat

© teksten & foto's Silver Media - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy